Доцент

Што е доцент?
Доцент е човек кој што е потенцијална опасност за државата,
се до последен цент?

Повеќе од ВицотекаУчителката го прашала мали Џокица: - Ако на една гранка има 10 врапчиња, а ловецот отепал едно,колку ќе останат? - 9... + повеќе

Разговараат Хрват и Словенец. - Вчера ја сонував твојата Љубљана, - му вели Хрватот – Беше страшно, куќите гореа, крв... + повеќе

Седи плавуша во автобус, се доближува баба до нејзе и и вели: - Девојче ајде јас и ти да се замениме? - Што јас да... + повеќе

Мујо го прашува Хасо: - Што е подобро, да си глупав или да си келав? - Да си глупав! - E зошто глупав? - Па затоа што... + повеќе