Пак истото

Дотрчал Стојанче дома и ја прашал мајка си:
- Мамо, можат мали девојчиња да имаат деца?
- Не, секако дека не можат.
Истрчал тогаш Стојанче надвор, и викнал:
- Добро е, можеме пак истото да го играме.

Вицотека

  • Тој ти е место куде кд улегнеш не познаваш никога, а искочиш сс два кума.

  • Доцна вечерва заврши средбата меѓу лекарите кои штрајкуваат против проектот „плата по учинок“.
    Конечно они се договорија и донесоа ново...

  • Што се дешава к'д две плавуше се затрчив да се гушнев?
    - Скрши се огледало!

  • Зошто Цигани плачат на филмот "Титаник"?
    - Жалат за железото!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА