Кај Цветко во подрум

Е добро бе сине како доби 3 кеца?!!!
Трпе: Па по македонски пишувавме реченици и,
Никола напиша: Ана го сака Перо.
Марко напиша: Ана го сака Митре
Стефан напиша: Ана го сака Трајче.
Таткото: Е добро бе таа Ана курвиште невидено!!!
Трпе: Па и јас ттака напишав...

Таткото: Е добро бе а како по математика доби кец?!!!
Трпе: Па наставничката рече дека 2+3 е 5 и мене ме праша колку е 3+2?
Таткото: Па исти кур!!!
Трпе: Па и ја тоа и го реков...

Таткото: Е добро бе, а како по веронаука доби кец?!!!
Трпе: Па наставничката викаше дека Господ е насекаде...кај нас дома, надвор...насекаде...и јас ја прашав:
- А наставничке и кај Цветко во подрум?
И она ми вика: Да Трпе.
Таткото: Е жими куров! Цветко нема подрум!
Трпе: Па и ја тоа и го реков.

Повеќе од ВицотекаПорано девојките на 17 години пееа: - Седамнаест ми је година још се нисам љубила ! А денес девојчиња од 14 години пеат... + повеќе

Шпанско Здружение на пациенти со рак на простатата, испрати силен протест до ФК Реал поради настаните на натпреварот... + повеќе

Доктор држи предавање пред голема публика во Оксфорд: Материјалот што го ставаме во нашите стомаци требаше да не убие... + повеќе

Во аптека: - Саат продавате? - Оф леле, од каде бе ние саат да продаваме? - Ај бе не ме заебаај, нели времето лечи сè?