Газот ме боли

Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
-И татко му се израдувал: Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше?
-И синов: Не можам тато газот ме боли!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСи бил некој многу грешен човек и еден ден дошол ѓаволот да му ја зеде душата. Ѓаволот кога влегол дома кај него,... + повеќе

- Браво сине, ајде уште еден чекор, ајде уште еден и уште еден БРАВООООО - Женооо, донеси ја камерата! - Синот ни се... + повеќе

Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика: - Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш? Дечкото: -Не бре бабо,... + повеќе

Влегува пијаница во автобус и почнува да вика - Овие од позади сите се педери, овие од страна сите се рогоњи, а овие... + повеќе