Каде е пенисот

Отишол некој човек на доктор и му вели: Докторе што да правам за да немам деца?
Овој му вели: Еве ти кондом и стави го на пенисот.
Отишол овој дома и ја прашал жена си каде е пенисот таа рекла не знам,
отишол кај син му и него го прашал каде е пенисот и овој му рекол не знам,
потоа отишол кај мајка му и неа ја прашал каде е пенисот и таа рекла не знам.
На крајот се вратил кај жена му и рекол:
Што е работа никој не знае каде е пенисот што да му правам на кондомот на кур ли да го ставам!?

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпе збори на телефон:
  - Ало! Здраво! Со кого зборувам?
  - Со продавницата за кондури.
  - Извинете сум го згрешил бројот....

 • Полицаец го кара некој пијан шофер:
  Абе, нели знаеш дека ако си пиел алкохол, дека воопшто не смееш да го допреш воланот?
  Доста...

 • Дете ја прашува мајката:
  - Мамо како настанале луѓето?
  - Од мајмуни сине!
  После тоа детето оди кај татко си:
  - Тато...

 • Како човекојадците ги нарекуваат атлетичарите?
  - Fast Food!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА