Прв ден: убав ден

Паднал Цветко со авион на остров со домордци и немал шо да прави па решил дневник да води и пишувал:
- Прв ден: убав ден, се изгуби жената на главатарот сите ја бараме низ џунглата, кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме.
- Втор ден: уште поубав ден, се изгуби ќерката на главатарот и кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме.
- Трет ден: Лош ден! Јас се изгубив...

Вицотека: 

Вицотека

 • Се сретнале двајца пријатели Трпе и Трале:
  - Еј, Трпе како си?
  - Како куче, на туѓо одма се џиткам и синџир ќе искинам, а на...

 • Дечко се пушта на девојка во диско и девојката му вика:
  - Ти знаеш ли јас чија сестра сум?
  А дечкото збунето прашува:
  -...

 • Во стар Египет деца имаат диктат, реченицата гласи:
  “Рамзес трети бил препотентен“
  На тоа еден ученик се јавува
  - Извинете...

 • Се возел Цветко во автобус и седнал до некоја кинескиња.
  Па така возејки се поголго време таа решила да се запознаат.
  И му рекла...