Еурокрем

Што ке се случи ако црнец и белец паднат од зграда?
Еурокрем.

Вицотека

 • Детето:
  Мамо, мамо, ќе одам да се играм со дедо...
  Мајката:
  Добро сине, само после пак да го закопаш...

 • Невеста пред прва брачна ноќ, уплашена дека мажот ќе ја остави зошто не е невина отишла кај својата баба да се посоветува.
  Бабата и...

 • Како да створите идеален маж?
  Со генетски инженеринг. Со вкрстување на вибратор и банкомат

 • Го земал Трпе детето и го држи над лонец со врела вода, и чита на глас:
  - Ако детето не ви го пие млекото, подгрејте го.