Мојата е ретка

Учителке Перо се мава со столица.
Па мавај го и ти него.
Ама учителке неможам мојата е ретка!

Повеќе од ВицотекаФармер одгледувач кокошки влегува во локален бар ... седнува до една жена и нарачува чаша шампањско ... Женава се... + повеќе

Жената го чека својот маж програмер кој се враќа од работа: - Здраво душо, се логирам. - Што мислиш за нова перална... + повеќе

Се среќаваат Македонец и Кинез: Македонецот слушнал дека кинезите се многу на број и го прашува: - Абе вие колку сте на... + повеќе

Знаеш ли дека нашиот оџачар го прегазила кола? - Веќе не сме сигурни ни на кров!!!