Сексуална исцрпеност

Професорка во средно школо и најавува на учениците дека за една недела ќе имаат тест.
Еден од мангупите во класот ја прашува:
- А професорке, оправдано ќе ми биде ако тој ден не дојдам во школо поради сексуална исцрпеност?
- Не, ќе мора да пишуваш со другата рака.

Вицотека

 • - Браво сине, ајде уште еден чекор, ајде уште еден и уште еден БРАВООООО
  - Женооо, донеси ја камерата!
  - Синот ни се врати од...

 • Се враќа мажот од службен пат и носи голем поклон за сопругата.
  Во рацете го држи поклонот и не може да притисне на ѕвончето на...

 • Која е разликата помеѓу исончана плавуша и печено пиле?
  - И кај двете белото месо е најубаво!

 • Во Скопје гужва, сите коли стојат. На Трпе му чука некој на прозор. Овој отвора и прашува:
  - Друже што е работава?
  - Абе остај...