Тука нешто мрда

Андреј на еден од испитите препишувал ама една негова колешка го видела и го пријавила на професорот.
Тој нормално паднал али решил и да се освети на колешката.
На пракса сите студенти набљудувале плунка.
Колешката излегла од собата за момент, а Андреј во микроскопот и ставил сперма.
Кога се вратила почнала да вика:
- Професоре тука нешто мрда!
Овој па и рекол: -Колешке не може да мрда, тоа е плунка.
- Не дојдите да видите, мрда.
Професорот дошол и погледнал во микпоскопот и само рекол:
- После орален секс добро се плакне устата.

Повеќе од ВицотекаАло! Здраво! Со кого зборувам? Со продавницата за обувки. Извинете сум го згрешил бројот. Нема проблем, дојдете ќе ги... + повеќе

Иде жена на гинеколог и вика абе мораш да ме направиш да бидам невина, утре свадба правам и докторов вика ок, нема... + повеќе

Ирска, ќерката ненадејно се врќа дома после 5 години отсуство, за кое време ниеднаш не се јавила. Таткои ја кара: - Што... + повеќе

Отишол војник во дуќанчето во касарната и побарал: - Дајте ми боја за чевли број 37. Продавачот: - Извинете, нема врска... + повеќе