Сакаш да ме бакнеш

Тој: Јес!!! Конечно дочекав!
Таа: Сакаш да си одам?
Тој: Не! Не ни помислив на тоа!
Таа: Дали ме сакаш?
Тој: Секако.
Таа: Дали си ме излажал некогаш?
Тој: Не! Зошто воопшто прашуваш!
Таа: Дали сакаш да ме бакнеш?
Тој: Се разбира, уште прашуваш!
Таа: Дали сакаш да ме удриш?
Тој: Нема шанси! Не сум јас таков човек.
Таа: Можам ли да ти верувам?

И сега прочитајте го обратно вицот, од долу па нагоре.

Вицотека

 • Три сличности меѓу плата и менструација:
  - Двете доаѓаат еднаш месечно.
  - Траат пет дена.
  - После тоа можеш да се е*еш.

 • Срце што би направила к’д би ја добија на Бинго?
  - Како што бе... Ќе ти зему пола паре и ќе те оставу!
  Муж вади 1000 денари......

 • Трпе дава оглас:
  Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати,
  како би го работеле она што не го работевме,
  бидејќи да го...

 • Еден ден Трпе отишол на училиште и наставничката кажала:
  - Кој ќе добие 5-ка на тестот, ќе спие кај мене.
  И само Трпе добил 5-ка...