Комедија

Ја прашала Трпана својата мајка:
- Мамо, може ли да одам со Трпе во кино?
- А кој филм ќе го гледате?
- Некој хорор.
- Е не може, да се уплашиш таму, па да му се доближиш и да се гушкате.
- Може ли тогаш да гледаме некој љубовен?
- Љубовен? Нема шанси, па после да се бацувате во сред кино.
- Добро мамо, а може ли барем да гледаме некој смешен?
- Е тоа може.
И кога се вратила Трпана од кино, мајка и ја прашала како си поминале:
- Па знаеш мамо, да не ме држеше Трпе цело време за дунда, ќе се измочав од смеење!!!

Повеќе од ВицотекаПродавам полуавтоматска мотика. Ти ја дигаш, а она сама си пада.

Мали Џокица одел на училиште, но починал дедо му и Џокица го нема да се јави во училиштето. По неколку дена оди на... + повеќе

Како знаеш дека мажот ти е мртов? Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач.

Разговараат две плавуши: - Си направив втора дупка на увото - И како е, подобро ли слушаш сега?