Полова болест!

Хасо: Мујо ај да ми помогнеш да ги исечам дрвјата!
Мујо: Не можам имам полова болест!
Хасо: Е што ти е бе?
Мујо: Ме боли к*р за твоите дрвја.

Повеќе од ВицотекаАко сме настанале од мајмуни, зошто мајмуните сеуште се живи?

Во еден град, брачен пар прославувал 25 годишница од бракот. Тие како пар биле познати по тоа што никогаш не се скарале... + повеќе

Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај! Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 1990: Бакнувај ме... + повеќе

- Господе, што значат за тебе милион години? - Една секунда. - А милион евра? - Еден цент. - Тогаш, ќе ми дадеш ли еден... + повеќе