Трчај дома

Хасо го прашува Мујо:
- Мујо, сакаш ли ти секс во тројка?
- Ма што сакам, обожавам!
- Е па, трчај одма дома!

Вицотека: 

Вицотека

 • Влегува доктор во лудница и ги гледа пациентите како скокаат. Само еден од нив седел. Го прашува докторот тој што седи:
  - Зошто сите...

 • Разговараат двајца студенти:
  - Абе, овој професоров е многу глуп.
  - Зошто?
  - Па научил 14 јазици, а се оженил со жена која...

 • На некоја девојка почнале да и се појавуваат зелени кругчиња на внатрешната страна од нејзините бутови....
 • Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува....