Арнолд Шварценегер

Психијатар му вели на пациентот:
- Веќе сте целосно здрав. Можете слободно да си одите дома.
- Колку жално. Цела година бев Арнолд Шварценегер, а сега сум никој и ништо.

Вицотека: 

Вицотека

 • Средовечен човек купува ново Порше, излага на автопат и развива брзина до 160 km/h, осеќајки како ветерот му мрси проседата коса тој стиска...

 • Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот лист:
  „Гледање 5 евра.“
  Поминале две секси...

 • Наставникот го прашува ученикот:
  - Ако треба да бираш меѓу пари и памет што би одбрал?!
  Ученикот одговорил:
  - Пари.
  ...

 • Зе жали жената на пријателката:
  Маж ми ме изневерува!
  Пријателката:
  Пи*ка му материна!!!
  Жената:
  Нема везе, му...