Лилјак

Што е најлошо што може да му се случи на лилјак ?
Да го фати пролиф додека спие!

Вицотека: 

Вицотека

  • Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот ставил ливче: - Гледање 5 евра. Поминале две дами...

  • Егеец, нерасположен, депресивен, апатичен, доаѓа кај психолог и се жали на својата состојба.
    Психологот го потпрашува, одоколу и на...

  • Отишле Мујо и Фата во Зоолошка градина.
    Кога пoминувале покрај кафезот на големата горила дувнало ветер и и ја кренало малку сукњата на...

  • Го пратила Станка сопругот Перо да и купи тампони. Перо влегол во една продавница и ја прашува продавачката каде им стојат тампоните.
    ...