Нека готви во темница

Колку шовинисти треба за да сменат сијалица?
Ниеден. Нека готви кучката во темница.

Повеќе од ВицотекаНа една приватна радиостаница водителката вели: - А сега на ред се вашите желби... Се јавува едно машко и прашува: -... + повеќе

Mаж поминува ноќе низ гробници и јаде баничка. Одеднаш од темното се појавува рака: - ДАЈ!!! - Шшшштттттооооооо,... + повеќе

Го викаат Гоки од под прозор на фудбал. Излегува мајка му и вика: - Зашто го викате Гоки на фудбал кога знаете дека има... + повеќе

Некој Тетоец направил дома масакр, си ја убил фамилијата и сега се наоѓа на рочиште на суд: Судијката: - Господине, ќе... + повеќе