Симтоми на Ковид 19

Симптоми кога Вашата сопруга го проверува Вашиот телефон се идентични со Ковид 19:
- Тешко дишење.
- Студена пот.
- Слабост во нозете.
- Главоболка.
- Болки во стомакот.
И кога ќе ве праша која е оваа?
Тогаш започнува сувата кашлица.

Повеќе од ВицотекаИнформатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров. Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи... + повеќе

Мажот е среќен со било која жена додека не ја засака.

Си биле две курви и едната и вика на другата: - Маче како на работа? - Еј ќути, од работа не можам да прднам.

Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон. Еден од батките се јавува и вели: - Ало. - Драги ти ли... + повеќе