Полуосовина од Тојота!

Јапонец му се фали на Босанец:
– Сакаш ли да ти покажам нешто јапонско?
– Ајде, вика Босанецот.
Јапонецот го фаќа и го претепува и му вика:
– Е ова е карате.
Јапонецов пак го прашува:
– Сакаш ли уште нешто јапонско да ти покажам?
Босанецот прифаќа и Јапонецот повторно го претепува и му вика:
– Е ова е Џудо.
Босанецот откако се соземал, му вели на Јапонецот:
– А сакаш ли јас да ти покажам нешто јапонско?
Јапонецот воодушевено прифаќа. Босанецот дофаќа една метална шипка и го треснува Јапонецот. Тој сиот крвав и во болка едвај станува и прашува:
– Па што има тука Јапонско?
– Полуосовина од Тојота!

Вицотека: 

Вицотека

 • Муже како си пројде ти по рибе кд беше прошли месец?
  - Ејјјјјј... Екстра и време ни се погоди и пуно рибе фатисмо! Зашто прашуеш?...

 • Трпе дава оглас во весник?
  Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати,
  како би го правеле она што не го правевме,
  бидејќи...

 • Згодна студентка никако да положи испит, па професорот ја прекорува.
  Меѓутоа свесна на својата убавина и шарм таа му вика:
  -...

 • Доаѓа Рамче на доктор со син му:
  - Докторе син ми ништо не јаде, ни леб, ни шеќер, ни месо, ни риба, ништо!
  - Зошто бе?
  -...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА