Колко си висок?

Отишја Кумановац с’с девојку у дискотеку да играв, она висока 180, а он 160.
- Колко си висок?
- 180, ти?
- И ја, само не знам што ми е овај вечер.

Повеќе од ВицотекаКоја е разликата помеѓу WC и гроб? Нема, кога мораш – мораш!!!

Заклучок на еден истражувач за историјата на човечкиот род: - Да беа Кинези Адам и Ева, нашата историја би била сосема... + повеќе

Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот пази да не им ја украдат облеката. Турска тројка: двајца имаат секс,... + повеќе

Оставил некој човек точак пред влада доаѓа цајкан и го прашува дали знае што е оваа зграда. Чоеков му вика дека не знае... + повеќе