Нови уши

Трпана наполнила 50 години и решила да си направи пластична операција на вагиналните усни, за да се подмлади. Се разбудила од анестезијата по операцијата и видела до креветот два букети.
Од кого се? - Прашала Трпана.
Едниот е од вашиот сопруг, рече дека многу ве сака. – Одговорила медицинската сестра.
А вториот букет?
Од пациентот од одделот за изгореници, сакаше да ви се заблагодари за новите уши.

Вицотека

 • Во автобус:
  - Мајсторе каснимее!
  - Ти касни, ја немам заби!

 • Трпе и купува на Трпана за роденден дијамантски прстен.
  Го сретнува Трале на улица и му вели:
  Па нели бе Трпе она сакаше спортско...

 • Забар прашува пациент:
  - Како си го поминавте одморот?
  Пациентот враќа:
  - Ехи храмксј јсдлјас јлдкасјд лкасјдлк.
  -...

 • Маж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи.
  Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се одличил за...