Реал - Динамо

Шпанско Здружение на пациенти со рак на простатата, испрати силен протест до ФК Реал поради настаните на натпреварот минатата ноќ на утакмицата Реал - Динамо.
Поточно, членовите на здружението им се лутат на играчите на Реал и изразија жалење бидејки сите знаат дека они каснат на утакмиците поради потреба прво да се измочаат, затоа каснеле 9 минути и пропуштиле дури 3 гола !!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Отишле Мујо и Фата на доктор. Влегол Мујо прв во ординацијата па веднаш решил да му се пожали на докторот:
  - Докторе, имам проблем со...

 • Fata popunjava anketu.
  Ime: Fata Suljić
  Mesto rođenja: Kod kuće.
  Znak u horoskopu: Ovca.
  Koji automobil vozite: Muž...

 • Малиот Столе го прашува дедото:
  - Дедо, сакаш студентка да имаш за жена?
  - Е, абе кој не би сакал.
  - Па, што не ја запишеш...

 • Проваѓав реку Исус, Папа и Чак Норис.
  Прв иде Исус, и корак по корак он пројде.
  После њега иде Чак Норис. И он проваѓа без...