Сите мажи се говеда!

Трпана му се дере на Трпе:
- Сите мажи се говеда!
- Да, драга. Апсолутно сите.
- И ти исто така!
- Јас сум најголемото говедо на светот.
- Да и не ми е јасно зошто се омажив за тебе и живеам со тебе толку години?!
- А еве сега не сакајќи преминавме кон темата дека сите жени се глупави…

Повеќе од ВицотекаСе сретнале Американец, Французин, Турчин и Македонец и почнале да си зборуваат кој на што е горд. Американецот: -Јас... + повеќе

Барав жена преку оглас, се јавија стотици со молба Земете ја мојата!!!

Сексот е 50% од она што си го добил, и 50 % од она што луѓето мислат дека си го добил!

Само Чак Норис може да ја исправи Крива Паланка!!