Плаќање во натура

Трпана му ѕвони на Трпе:
- Мили, имаш сериозен проблем!
- Што е станало?
- Удрив со колата во една тојота. Му предложив да му платам во натура и тој се согласи!
- И каде е тој мој проблем!?
- Сопственикот е геј…

Повеќе од Вицотека- Јас изгледам како мозок! Печурката: - Јас изгледам како чадор! Бананата: - Ве молам, можеме ли да ја смениме темата?

Што се случува кога две плавуши трчаат една кон друга? - Се крши огледалото.

Трпе со врски отишол да бара работа во Влада. - Дали претходно работевте нешто? - Да пет години во војска. - Имате... + повеќе

Го прашува учителката Јован: - Кажи ми јоване, една случајност. Јован: - Моите мама и тато се венчаа во ист ден.