Тајната на долговечноста?

На јубилејот на еден стогодишњак новинарка го прашува:
- Господине, која е тајната за Вашата долговечност?
- Останав вдовец уште пред 68 години!

Вицотека: 

Вицотека

 • Нашле црнец во пустина, мртов со 14 прострелни рани во телото.
  На тоа шерифот:
  Ова е најлошиот случај на самоубиство досега што...

 • - Срце, дали е татко ти терорист?
  - Зашто?
  - Па ти си излегла бомба!

 • Зошто Крушевската република траела 10 дена?
  - Затоа што Чак Норис бил на одмор во Крушево.

 • Рамос затропал на портите кај Св. Петар.
  Св. Петар: Можеш да влезеш во рајот.
  Рамос: Не, не, јас по топката дојдов!!!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА