Внатре надвор

Чак Норис еднаш влезе надвор.

Вицотека

 • Снаа оди кај свекрвата на гости:
  - Стави ми една ракија.
  - Ти во ред ли си?
  - Ќе ти дадам 100 денари!
  Свекрвата и...

 • Памтење ме савршено служи. Сечам се на 2011-е како ичер да беше.

 • Муже како си пројде ти по рибе кд беше прошли месец?
  - Ејјјјјј... Екстра и време ни се погоди и пуно рибе фатисмо! Зашто прашуеш?...

 • На една приватна радиостаница водителката вели:
  - А сега на ред се вашите желби...
  Се јавува едно машко и прашува:
  - Ало,...