Прв пат во животот

Прв состанок на дечко и девојка. Прв пат во животот и за него и за неа. Абер немаат од “оние работи“. И така си шеткаа, пиеја по сокче, си касна сендвичи, и еве ги седат на една осамена клупа во паркот. Ноќта се спушти и сега е дилемата, што се прави сега (појма немаат)?
Седи дечкото се мисли, знаи дека треба тој да се покаже, па вели едно време:
- Уфф, ама ми се еба.
Си ќути девојката, се мисли се мисли и таа да не испадни “заостаната“ вели:
- Еее, и мене ми се еба.
Седат пак така си ќутат неколку минути дечкото се врти лево десно и вели:
- Ко не помини некој да не изеби и двајцата а!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Со кого бре два саати стоиш пред врата и муабетиш ???
  изнервиран сопругот ја прашува жена му.
  Со комшивката, немаше време да...

 • Трпана му се дере на Трпе:
  - Зашто не ме слушаш, кога знаеш дека ти зборувам?
  - Зошто ми зборуваш, кога знаеш дека не те слушам...

 • Седи Трпе пред телевизија и пие ракија. Доаѓа малиот Трпе и го прашува:
  - Тато што пиеш?
  - Ракија сине.
  - Може да пробам....

 • Dolazi Fata kod doktora i žali se na svog Muju:
  • Doktore, njemu je mnogo mali!
  • Kako mali, pa koliki mu je?
  • Pa ima samo...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА