Полна месечина

Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна месечина, романтична глетка.
Едно време дечкото гледајќи така занесено во звездите и вели:
- Еј, сакаш ли да ти ја покажам големата мечка?
А таа:
- Немој сега, можи некој да помине!

Вицотека: 

Вицотека

 • Tаткото завален на каучот гледа ТВ а синот пишува домашно на масата, едно време синот прашува:
  - Тато можеш да ми помогнеш околу една...

 • Блажо јаде лиснато у една пекара, нашол влакно, и ја прашуе продавачката;
  - Воа лиснатото, со шо е ...
  - Со јајца...
  - Ее...

 • - Мамо, мамо!
  - Ама, не ме викај мамо, само три месеци сум со татко ти.
  - Па како да те викам?
  - Па како што ме викаат сите...

 • Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари и оружје.
  Во...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА