Работник

Се бара работник за на автобуска:
Спецјално работно место:
Мавтање на патници во автобус.

Повеќе од ВицотекаВлегува Трпе кај забар и му вели: - Колку ти е вадење? - 500 денари. - А без анестезија? - Така, 350 денари! - Добро... + повеќе

Тој ти е место куде кд улегнеш не познаваш никога, а искочиш сс два кума.

Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон. Еден од мажите се јавува и вели: - Ало. - Драги ти ли си... + повеќе

На некоја девојка почнале да и се појавуваат зелени кругчиња на внатрешната страна од нејзините бутови. Почекала една... + повеќе