Па учителке

На час по ликовно.
- Деца денес ќе цртате она што сакате да го правите кога ќе пораснете.
(Сите деца цртаат само малиот Перо седи и ништо не прави)
- Што е Перо немаш идеја? Што би сакал да правиш кога ќе пораснеш?
- Па учителке, би сакал да се оженам за вас!
- Да и ..? (прашва учителката)
- Сакате да ви нацртам ?!?!?

Вицотека

 • К’д ќе дојдеш дома у сред ноќ, жена ти у кревет, али још не спие. Зимаш столче и седнуеш пред њојан кревет, а на њојно прашање:
  - Што...

 • Трпе и Трпана се шетаат во центарот на градот и проаѓаат покрај еден ресторан.
  - Ау Трпе, колку убаво мириса овде.
  - А Трпе...

 • Баци купил мотор и „ највечи фраер у маало“.
  Ја земал жена му Чае да ја вози на мотророт и почнал да се цепа наокулу, брзо да вози....

 • Зошто плавуша добила отказ од банка за сперма?
  - Се дознало дека пие на работно место.