Убаво, неубаво

- Цветко, разбрав дека спиеш со моја Трпана. Тоа не е убаво!
- Е не можам да го разберам Вашето семејство Трпе.
Ти викаш не е убаво, Трпана вика убаво е.

Вицотека

 • Izlazi Fata iz salona lepote i krene prema Muji, koji ju je čekao na obližnjoj klupici. Kad je prišla bliže, Mujo je pogleda i reče:...

 • После водење љубов девојката прашува:
  Ако после ова оставам трудна и родам дете како ќе го крстиме?
  Дечкото го вади презервативот...

 • Некој црнец во пустина ќе умрел од жед кога покрај една оаза нашол вирче вода во кое пливала една златна рипка.
  - Аман не ми ја пиј...

 • По летниот распуст наставничката ги прашувала децата како си поминале и рекла:
  - Ајде прво ти Ѓорѓи!
  - Прво, јас не сум Ѓорѓи...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА