Сигурно си женет

Прашуе га келнер кумановца у кафану:
- Изволте што ќе се напиете?
- Какву ракију имате?
- Има домашна и Антика.
- Дај ми едну Антику.
И такој испија кумановац едно 4-5 Антике… ама после некое време на келнера му снемало од Антику па си кажаја...
Ај бе ќе му сипу од домашну нема ни да осети…
Носи му гу ракију на кумановца и ов’ј само што пробаја кажаја му:
- Дечко абе овој не е иста ракија?
- Абе од исто лојзе е, една бразда ги дели…иста е.
Дечко, како што те гледам сигурно си женет?
- ДА!
- Вечер к’д ќе се прибереш дома стави два прста у двете дупке куде жену ти и излижи ги прсти…една бразда ги дели ама немав ист укус.

Вицотека

 • ФБИ објавил оглас за ослободено работно место атентатор.
  Откако биле спроведени проверки, интервјуа и тестирања, останале три финалисти...

 • Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд:
  Жена:
  - Залепи ме за ѕид!
  Ја:
  - Л'же, л'же!
  ...

 • Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува:
  - Фато зошто пишуваш 2 на тетратката...

 • Чае и Баци веќе немале од што да живеат, па Чае се одлучила на проституција.
  После првата ноќ се вратила дома со 102 евра.
  Баци:...