Нешто ме боли грлото

13-годишна тинејџерка му вели на татко си:
- Тато, нешто ме боли грлото!
- Од што?
- Мислам дека е од водката што ја пиев сношти…
- Ти пиеш?!
- Па да, излеговме со дечко ми…
- Имаш и дечко?!
- Е де, де, не ми е од вчера…
- И како изгледа?
- Па… 3-та средно е, има пирс на носот, малку е немирен, ама ќе отиде на разговор со педагогот на гимназијата и ќе се смири!
- Ооооо!
Таткото веќе е блед како крпа.
- Оф, и главата нешто ме боли, сигурно е од дискотеката…
- Си била и во дискотека???
- Па, да! Само тамо дозволуваат да се пуши трева…
- Ти пушиш трева?!!!
Таткото веќе е пред инфаркт…
- И мислам дека ти ја чукнавме колата!
- Твојот дечко ја возел мојата која?!
Таткото веќе се фаќа за срцето и легнува да умира.
Ќерката:
- Се зафркавам бе татичкооо!
- Сакав само да ти кажам, дека има многу пострашни нешта од еден ќец по математика…

Вицотека

 • Стои Црногорец на плажа во Будва и гледа како се дави еден турист.
  Доаѓа друг Црногорец и го прашува:
  - Што правиш бре пријателе...

 • Синот оди со татко му на село кај дедо му и во градината го гледа петелот де ќе се качи на една кокошка де на друга, и загрижен синот му вели...

 • Ѕвони телефонот.
  - Јави се - заповеда мажот на жената,
  и ако ме бараат мене, кажи: жалам, но маж ми не е дома.
  Жената...

 • Трпе и Трпана, 15 години во брак, се сексаат секоја вечер. Ама, Трпе инстистира тоа да го прават во комплетна темница....