И јас!

Во лифт заглавиле еден дечко и една малку грда девојка.
Девојката го предупредува:
- Ако пробаш нешто ќе почнам да врискам!
- И јас!

Вицотека: 

Вицотека

 • Зошто плавуша се соблекува пред кола?
  - За да ја запали!

 • Две госпоѓи во најдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите. Вечерале се напиле и дошло време да си одат дома.
  Попат им се...

 • Смртта доаѓа пред вратата на Чак Норис, чука и чека.
  Вратата ја отвара Чак Норис, а смртта:
  - Априлилили...
 • Застанува полицаец автобус во кој се наоѓаат четориесет Јаховини сведоци. Влегува внатре и го прашува возачот:
  - Па добро што е ова?...