Само на тебе мислам

Цветко и вика на жена си:
- Жено, морам да ти се исповедам нешто…
- Што си направил сега?!
- Кога имаме секс цело време мислам на Трпана.
- Ѓубре едно! Јас со кој и да имам секс, само на тебе мислам.

Вицотека

 • Зошто Плавуша кога оди во купатило ја мие косата а не ја плакне???
  - Зошто на шампонот и пишува "WASh & GO"

 • Млад дечко му пратил во Хаг тегла со говна на политичарот со порака:
  Еве ти издаицо, најади се.
  По неколку дена стига тегла со...

 • Можеби не сте слушнале за името, но сигурно сте го правеле некогаш дома!
  Коктел „Трите прасиња“
  Начин на приготвување:
  ...

 • Таткото оди да го земе синот од градинка.
  Учителката го прашува родителот.
  – Кој е вашиот?
  – Што има врска?
  - Утре...