Јајцата на дедо ми

Малиот Трпе му се фали на малиот Цветко:
- Мојот дедо беше висок како тоа топола!
- А, мојот дедо беше повисок од столб!
- Ама, дедо ми беше толку висок што стигаше до ѕвездите на небото!
- А дали беа ѕвездите округли?
- Да!
- И топли?
- Да…
- Епа тоа беа јајцата на дедо ми!

Вицотека

 • Цветко го прашува Трпе:
  - Како ти успеа да ги оставиш цигарите?
  - Решив да пушам само после секс.
  - И?
  - Еве помина...

 • Се враќа маж дома целиот напален и и вели на жената:
  - Жено запален сум, ајде да се е*еме.
  Почнале но жена му мртва ладна не...

 • Sunčaju se Mujo i Fata na plaži, kad se Mujo opasno napali. Kaže on to Fati, a ona će njemu:
  • Ma jesi ti lud, pa svi ovde gledaju....

 • СЕКСУАЛНО ОПТЕРЕТЕН - човек чија дебела жена сака да биде над него.

  ПОВЕРЕЊЕ - кога ненајавен се враќаш дома од службен пат.

  ...