Во три збора

- Опиши го твојот сексуален живот во три збора.
- Што да опишам?

Вицотека

 • • Hajde sine, pozdravi čiku! Kako se ono kaže kad gosti odlaze?
  • Kaže se: "Hvala Bogu"!

 • Се испијанив со лошо друштво.
  Оти лошо?
  Никој не пиеше, морав сам!

 • - Еден куртон!
  Аптекарката му одговара:
  - Господине, почекајте на ред и измислете некој по цензуриран начин за да ми објасните...

 • Разговараат малиот Трпе и Трпе:
  - Тато, тато можат ли црните маслинки да одат?
  - Не сине, не одат.
  - Епа тато тогаш сум...