Само после секс

Цветко го прашува Трпе:
- Како ти успеа да ги оставиш цигарите?
- Решив да пушам само после секс.
- И?
- Еве помина една година!

Вицотека

 • Отишол наш политичар кај деловен партнер Грк, а овој живее во голем луксуз.
  Нашиот политичар:
  - Како си успеал да го стекнеш сето...

 • Само Чак може да ја фрли куќата низ прозор.

 • Оди Трпана на гинеколог и му се жали:
  Еее докторе, докторе, абе три пати се мажев ама се уште сум невина.
  Докторот:
  Еее...

 • Плавуша прашува:
  - Извинете, што значи “I don`t know”?
  - Не знам!
  - Чудно, кого и да прашам не знае!