Ај не се прави луд!

Во судницата се води постапка против проститутка.
Судијата:
- Име?
Проститутката:
- Трпана
- Презиме?
- Трповска
- Возраст?
- 25
- Адреса?
- Цветко, ај не се прави луд!

Вицотека

 • Се качува баба во автобус и му вика на возачот:
  - Синко, кога ќе стасаме во Велес да ми кажиш те молам.
  - Добро. Се возат час и...

 • Прашање: Како полицаец лови риби?
  Одговор: Ќе фати една, и ја тепа додека не признае каде се другите.

 • Жени се тип на 18 године, засака гу толко много што незнае што да направи за да ву докаже колко гу сака и у салу за венчање пред да се свшив...

 • Šta žene viču na skretanju za Vrnjačku banju?
  • Evo Je-banja!