Педериште едно старо

Се караат двајца педери:
-Марш, педеру!
-Марш ти, педериште едно старо!
-А, бе ај не јади гомна!
-Ти не јади гомна!
-Море, да ми го пушиш!
-Аха! Сега сакаш да се смириме.

Вицотека: 

Вицотека

 • Мажот и жената се договориле за да не бидат безобразни пред децата да смислат некоја шифра за секс. Се договориле машината за перење да им...

 • Мажот и жената во кревет.
  - Мажот: Дали си расположена за секс?
  - Жената (поспано):
  - Не можам, уморна сум, а и главата ме...

 • Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат.
  - Мамо, зошто оној мавта со стапот?
  - Сине тој е диригент....

 • Човек фаќа златна риба и оваа му вели:
  - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа...