Со колку мажи си била?

Сопругот ја прашува сопругата:
- Жено, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била?
- Со дваесет!
- Ееее, а баш сакав да си била девица, кога се земавме.
- Бев…

Вицотека: 

Вицотека

 • Се среќаваат двајца пријатели едниот цел со гипс. Пријателот го прашува:
  - Што си целиот завиен со гипсови, што се случило?
  -...

 • Која е разликата помеѓу дете и торта?
  - Тортата се прави со пет јајца, а детето со две.

 • - Ниво на англиски?
  - Одлично.
  - Знаете ли што значи allow?
  - Да.
  - Ајде искористете го во реченица.
  - Allow,...

 • Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај.
  Улазав баба и дедо,...