Женски чевли од 200 евра

Жена оди во аптека и прашува:
- Што е подобро за мојот сопруг, лексилиум или диазепам?
Аптекарката прашува:
- А која е дијагнозата?
- Женски чевли од 200 евра.

Вицотека

 • Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон.
  Еден од мажите се јавува и вели:
  - Ало.
  - Драги ти ли си?...

 • Нова партија во Македонија!
  Гласајте за најсовремената демократска партија во Македонија:
  Коалиција за Успешен Развој и...

 • Улаза пијандура у автобус и дере се:
  - Ви напред сте сви педери, ви тамо позади сте клошари, а ви у средину сте сељачишта!!!
  ...

 • Зоки Поки го прашува татко си:
  - Тато, имаме задача во училиштето да напишеме што е тоа невкусна шега.
  - Невкусна шега сине е...