Добар ден, Догледање!

Влегува мажот во спалната соба, а таму жената со швалерот се распослале, работат ли работат!!!
Кога швалерот го здогледува мажот, станува, се облекува на брзина и без да каже збор излегува од вратата.
Мажот целиот во шок одвај успева да каже:
- Што е ова жено?!
- И јас сум шокирана!
- Ни тебе Добар ден, ни мене Догледање!

Вицотека: 

Вицотека

 • Цветко го прашува Трпе:
  - Како ти успеа да ги оставиш цигарите?
  - Решив да пушам само после секс.
  - И?
  - Еве помина...

 • Не плукајте шлаем без везе?
  Чувајте го, може да ви притреба за некого!

 • Враќа се Ѓоко од час по веронаука и прашуе га мајка му:
  - Мамо, мамо која била на Еву свекрва?
  Мајка му:
  - Сине, Ева немала...

 • Mарија Шерифовиќ демолирала кафану, погодила гу песма:
  - Ти си ќерко татин син.