Ол-инклузив

Влавче плива во базен и одеднаш му вика на татко си:
– Тато, Тато! Голтнав вода од базенот!
– Пиј, пиј, сине… Ол-инклузив сме! Сѐ е платено!

Вицотека: 

Вицотека

 • Продавам брачен кревет,
  едната половина скоро неупотребена.

 • Zaseda savet fabrike. Tema: loše poslovanje u prethodnom periodu.
  Predsedavajući:
  - Gospodo, poslovanje je bilo loše u prethodnom...

 • Јувентус - Милан играат лига на шампиони. Слободен удар за Јуве на 25 метри. Дел Пјеро ја мести топката, а Колина дотрчува до милановиот жив...

 • Зошто мртвачките коли немаат ротационо светло?
  Нема потреба се е готово, ништо не е итно!