Три фази

Три фази на пијанство:
1. |
2. /
3. __

Вицотека

  • Што прави Чак Норис на дрво?
    - Гледа Кога лисјата паѓаат во живо.

  • Што е среќа во несреќа?
    - Кога жена ти ќе ти признае дека имаш најголем во цела зграда!

  • Жената го фаќа мажот во кревет со малолетничка и почнува да пцуе, а мажот на тоа:
    - Како не ти е срам да пцуеш пред детево?

  • Нова Година без алкохол ти е како свадба без трудну снашку.