А каде го носите?

Атрактивна згодна девојка со бујни гради, во автобус држи мачор кој и се умилкува во пределот на градите.
Дечко кој седи до неа пробува некако да и направи муабет:
- Леле колку би сакал да сум на местото на вашиот мачор…
А каде го носите?
- На кастрација!

Вицотека: 

Вицотека

 • Што би се случило кога на сељаците би им светеле очите?
  - Скопје од авион би изгледало како Лас Вегас!

 • Трпана и Трпе лежат во кревет, Трпана заводливо го прашува:
  – Трпе, ќе ме „казниш“ ли оваа ноќ?!
  – Спиј си Трпано, ништо не си...

 • Пијаница се враќа дома касно, а жена му не му отвора. По извесно време тропање и закани, и вели:
  Драга, имам букет за најубавата и...

 • Маж се враќа од работа и ја фаќа жена си со љубовникот.
  Баммм!
  – Низ прозор без да проговори ни збор.
  Следниот ден пак ја...