Девојки што не планираат брак

Зошто мажите секогаш "трчаат" по девојки што не планираат брак?
- Па и кучињата што трчаат по автомобилите но немаат намера да возат!

Вицотека

 • Каква е разликата помеѓу Бог и лекар?
  Бог не мисли дека е лекар.
 • Проваѓав реку Исус, Папа и Чак Норис.
  Прв иде Исус, и корак по корак он пројде.
  После њега иде Чак Норис. И он проваѓа без...

 • 1. Човек се раѓа уморен и живее за да се одмори.
  2. Сакај си го креветот како што се сакаш самиот себе.
  3. Ако видиш некој да...

 • Која песна ја пеат пингвините кога ке се опијат?
  - Неке птице никад не полете!!!