Како станавте милијардер?

На интервју прашуваат бизнисмен:
- Како станавте милијардер?
- Па, станав милијардер благодарение на сопругата.
- Како тоа, ве молам објаснете.
- Ми беше интересно во која фаза ќе престане да се жали дека немаме пари.

Вицотека: 

Вицотека

 • Три брачни пара слават годишница на брак во еден хотел..
  После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите се состануваат на...

 • Врски на долго растојание не успеваат… те изморуваат.
  Затоа си го преместив фрижидерот во мојата соба!

 • Мара и се јавува на Трпана на мобилен:
  - Шо правиш бе Трпанче?
  - Еве му го џвакам на Трпе!
  - Мислиш му го пушиш!?!
  -...

 • Во одделението за итна медицинска помош влегува маж со забиена шајка во главата.
  Докторот:
  - Да ја вадиме ли?
  - Да!...