Во Кисела вода

Две плавуши разговараат:
- Си имала секс во вода?
- Да!
- Каде!?
- Во Кисела вода, бившиот живееше таму.

Вицотека: 

Вицотека

 • Како се вика гинеколог на турски?
  - Дунда сервис.

 • Некој ранет терорист го однеле во болница со тешка рана во пределот на срцето.
  Типот преживеал, а докторите се собрале околу него и се...

 • Диво животно што живи у Македонију 10 букве ?
  -Вукдагаебу !

 • Шефот: Имаш 50 цигли во авион, фрлаш една,колку ти остануваат?
  Кандидатот: 49
  Шефот: Како во три потези ќе ставиш слон во...