Аквариум

Шефот изнервиран дека неговите полицајци се глупави им вика:
- Сакам утре сите да ми кажете што е тоа логика!
И иде еден цајкан дома, мисли мисли, па ја прашува жена му.
- Абе жено, што е тоа логика?
- Епа вака сега… ти имаш аквариум така?
- Да
- Епа тоа значи дека сакаш риби, така?
- Да, да.
- Сакаш риби значи сакаш женски.
- Сакаш женски значи не си педер!
- Тоа е логика разбра?
Иде следниот ден цајканот кај шефот и му вика:
- Шефе знам што е логика!
- Е ај кажи.
- Ти имаш аквариум дома?
- Не.
- Значи ти си педер!

Вицотека

 • Отишол некој геј на бензинска, од зорт. Си проаѓа покрај една пумпа и тоа цревото, право во задник.
  Трча исплашен пумпаџијата:...

 • Се бара работник за на автобуска: Специјално работно место: Мавтање на...

 • Таткото го прашува малиот Трпе:
  - Ова ли е твоето школо?
  - Да, тато.
  - Ееее, и јас одев во истото школо пред 20 години....

 • Директорот во една конфекција им вели на работничките, ако до 14h часот не завршите со зададената работа ќе ве е*ам сите со ред.
  Се...